Menu

Arte - Curiosa

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Curiosa

Geef toe aan je wanderlust

Exotisme werkt vaak bijzonder betoverend. Wilde dieren, tropische bloemen en inheemse culturen intrigeren ons al eeuwen. We willen er alles over weten en ze allerliefst nog in real life ontdekken. Met de collectie Curiosa van Arte hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan.

Japans schouwspel
Lotus, een ode aan de chinoiserie, neemt je mee op een rondreis door Japan. Het natuurtafereel toont onder meer paradijsvogels, pauwen en lelies.

LotusPluimenweelde
De pluimen van een pauwenstaart zijn hypnotiserend mooi. In Peacock vormen ze dan ook dé inspiratiebron voor een geometrisch patroon in creatieve kleursamenstellingen.

Peacok
Botanische dromen
Grove toont een weelde aan groen en zet de tropische trend voort. Een botanische tuin was nooit eerder zo toegankelijk.

Grove
Florale moderniteit
De bloemenprint van Delight lijkt wel geborduurd en heeft dan ook een vintagelook. Een florale lust voor het oog.

Delight
Beestenboel
Monkey see, monkey do! De speelse aapjes van Langur vermaken zich perfect op jouw muren zonder de boel op stelten te zetten.

Langcur
Excentrieke bloemenpracht
Euphoria werd samengesteld met bloemen en vogels in een aparte tekenstijl. De kleurrijke mix vormt een excentriek geheel.

Euphoria
Het paradijs
Papegaaien zijn het mooist in hun natuurlijke omgeving, waar hun kleuren écht tot hun recht komen. De paradijsvogelbloemen van Arcadia vullen het plaatje perfect aan.

Arcadia
Pittoresk
Het pittoreske Japanse plattelandsportret van Scenery lijkt wel uit een historisch boek te komen. De fijne architectuur, het kabbelende beekje en de verschillende personages vormen samen een uiterst gedetailleerd totaalplaatje waar je uren naar kunt staren. 

Scenery

 Curiosa informatie folder / factsheet 

 

   

  

    

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.