Menu

Arte - Khatam

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Khatam by Omexco

De Khatam-collectie, een samensmelting van natuur en edelmetaal, brengt glinsterende elegantie en zachte glamour aan je muren. Haal de versierde natuur in huis. De Khatam-collectie onthult de mooiste eigenschappen van kurk, een prachtig natuurlijk hernieuwbaar materiaal.

Zacht aanvoelend met mooie nuances in toon, deze kurkcollectie heeft een matte afwerking. We werden geïnspireerd door de ingewikkeldheid van Venetiaanse vloerpatronen en de prachtige ontwerpen van Perzisch inlegwerk waarin oosterse en westerse kunstwerken samensmelten.

De productie is nauwkeurig en toch verfijnd. De schors van de kurkeik wordt geoogst, gecombineerd in blokvorm, in fijne bladeren gesneden,
op een metalen ondergrond geplaatst en vervolgens gekleurd of bedrukt. De natuurlijke schoonheid van de kurk wordt voorzichtig versterkt
door unieke verfmethoden. De kleuren zijn verfraaid met gouden, zilveren of koperen glitters.

Ze hebben ook twee prachtige inlegwerkontwerpen gemaakt. De ambachtsman positioneert elk delicaat kurkblad met de hand op een fijn geometrisch ontwerp om prachtige inlegpatronen te vormen, wat resulteert in een luxe elegante wandbekleding. 

Een tijdloze collectie van eigentijdse neutrale tinten en tinten in contrast met opvallende juweelkleuren pauwblauw, houtskool, bladgroen en rode roest. De Khatam-collectie is nauw verbonden met de natuur en is authentiek, elegant en helemaal geschikt voor het moderne leven.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.