Menu

Loom Stories

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Loom Stories by Omexco

Entwined
Een onbeschaamd spannend assortiment van dik geweven textiel. Als weerspiegeling van onze passie voor kwaliteit en vakmanschap, komt elk ontwerp rechtstreeks van het weefgetouw van de handwever in uw interieur. De ware essentie van de natuur en ambachtelijk handwerk. 

    

Refined earth
De meest gewilde van alle natuurlijke vezels, dit kostbare zijden textielontwerp wordt geleverd in een reeks van vijf bonte en matte kleuren om uit te kiezen.

 

Bruges
Een elegant weefsel van linnen en katoen in een rustgevende groep van vijf subtiele en deftige kleuropties.

 

Mandarina Silk
Een verfijnde zijde geweven met een glanzend garen resulteert in een zachte textuur.

  

Wilde Wilk
Een wilde esthetiek wordt gecreëerd door de onregelmatigheid van de zijdeachtige garens.

 

Twirls
Een bouclégaren dat er net zo stimulerend uitziet als aanvoelt, verkrijgbaar in een geraffineerd palet van ingetogen tinten.

 

Voor de nieuwste collectie van Arte Omexco belichaamt Loom Stories een authentieke ambachtelijke esthetiek.

Geweven met de fijnste natuurlijke vezels en met eeuwenoude technieken en deskundig vakmanschap, toont elk ontwerp de toewijding van onze ontwerpstudio om verfijning en ontwerpelegantie te creëren, waarmee de terugkeer van de hand van de maker wordt aangekondigd.

In Loom Stories ontdek je een rijke en eclectische selectie van onregelmatige texturen gemaakt van handgesponnen garens, fijn Belgisch linnen en wilde zijde, allemaal in een divers palet dat varieert van rustgevende neutrale kleuren tot opvallende, levendige, gedurfde kleuren. Kies uit een selectie ontwerpen gemaakt van katoen, zijde en linnen, in sierlijke en ingetogen tinten. 

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.