Menu

Arte - Metal X

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Metal X

Metaal aan de muur

Luxueuze materialen als marmer, fluweel en metallics zijn al even aan een opmars bezig. De onderlinge combinatie van die materialen levert een weelderig interieur op. Het fijne aan metallics is dat ze zowel een luxueus als industrieel effect hebben.
In de nieuwe collectie Metal X komt dat perfect tot uiting. Ze draait helemaal om één dessin, Stellar, dat in 24 kleuren verkrijgbaar is. Die kleuren beperken zich niet tot de klassieke metallics goud, chroom en koper. De reeks bevat ook frisse kleuren als roze, groen en blauw, zodat je een atypische metallic look in huis kunt halen.

Zachte metaalglans
Het bijzondere aan deze muurbekleding is dat de ondergrond van metaalfolie een eigenzinnige lichtreflectie creëert. Hierdoor ziet het dessin er anders uit vanuit verschillende invalshoeken en schept het een dynamische sfeer in het interieur. 

Onverwachte schoonheid
De metaalfolie ondergaat een intensief productieproces dat speciaal voor deze collectie ontwikkeld werd. Daarbij wordt de folie zo gekleurd, dat ze uiteindelijk een authentieke metaallook krijgt. Aan de muur geeft dit het effect van imposante metalen panelen.

Metal X informatie folder / factsheet

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.