Menu

Arte - Monsoon 2.0

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Monsoon 2.0

Tropische regenwouden hebben altijd al tot onze verbeelding gesproken. Misschien omdat ze zo zeldzaam zijn. Of gewoon omdat we het exotische zo fascinerend vinden. We zijn ontzettend geboeid door de ongelooflijke biodiversiteit die je er aantreft, maar ook door de overweldigende plantengroei. En laat dat nu net de grote bron van inspiratie zijn geweest bij deze collectie.

Arrow & Symbol


Een tikje tribal in huis? Arte zorgt er op een speelse en stijlvolle manier voor, met de dessins Arrow en Symbol. De evenwijdige en puntvormig samenlopende lijnen doen meer dan alleen een reliëfeffect creëren: ze scheppen ook een exotische sfeer. Het patroon is beschikbaar als meerkleurige (Arrow) en eenkleurige variant (Symbol). Arrow is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Facet

Een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken en een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. Facet is verkrijgbaar in maar liefst 16 kleuren!

Musa

De bladeren van de bananenplant ademen de tropische natuur. Deze print blinkt figuurlijk uit in zijn natuurgetrouwheid en letterlijk in de luxueuze afwerking in metaalglans. Musa is verkrijgbaar in 6 kleuren

Sabal


Sabal verwijst naar het sierlijke blad van de gelijknamige palmboomsoort. Je komt tot rust als je naar deze grote, wiegende palmbladeren kijkt. Sabal is verkrijgbaar in 9 kleuren.

Itaya


Deze print vindt zijn inspiratie bij de Itayapalm afkomstig uit het amazonegebied. Naargelang de kleurkeuze komt er meer of minder contrast tevoorschijn. Itaya is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Kom langs in onze winkel om deze prachtige nieuwe collectie van Arte Monsoon 2.0 te bekijken. Wij helpen u graag verder. 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.