Menu

Arte - Takara

Assortiment > Behang > Arte > Arte - Takara

Een ode aan rijke materialen

De nieuwe collectie Takara volgt volledig de trends van 2018. Rijke materialen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest, met onder meer interieuraccenten in goud, marmer, fluweel ... Ook Arte speelt in deze collectie met rijkelijke stoffen als zijdezacht suède, glanzende metallics, ruw katoen en klassevol geweven papier. De dessins zijn dan weer geïnspireerd op oosterse motieven en chinoiserie – een aanstormende trend om in het oog te houden.

Crane
Het opvallendste dessin uit de hele collectie is wellicht Crane. Het patroon bestaat uit voorbijvliegende kraanvogels, die in verschillende oosterse landen als echte geluksbrenger gelden. Niet alleen wordt het oog verwend, de gebruikte materialen voelen ook nog eens aangenaam aan. De tekeningen zijn namelijk geborduurd op een stof van katoen en linnen. Een combinatie met een rijkelijk resultaat.


Air
Al even exotisch is het dessin van Air. Dit patroon doet denken aan tropische vogels die kriskras door elkaar vliegen. Het geweven papier waarop het dessin gedrukt wordt, geeft het geheel een zachte uitstraling.

Feather
Met het patroon van Feather blijft Takara in de ornitologische sfeer, maar dan met een grafische inslag. De gestileerde verenmotieven zijn speels, luchtig en toch uiterst stijlvol. Dankzij de uitvoering op geweven papier krijgt ook dit dessin een elegante, luxueuze toets.

Spirit
De geometrische patronen in de collectie Takara vinden we terug bij Spirit, maar dan met een twist. Het schijnbaar regelmatige patroon zit vol onverwachte elementen: hier is niets wat het lijkt. De chique look is afkomstig van de uitvoering in geweven papier.


Harmony
De speelse schakel in de reeks is Harmony, een tijdloos, verrassend en elegant zigzagpatroon. Het dessin werd uitgevoerd in geweven papier, een materiaal dat voor een zacht en authentiek gevoel zorgt.

Takara informatie folder / factsheet 

 

 

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.