Falsterbo III

Assortiment > Behang > Boras Tapeter > Falsterbo III

Vintage, rustieke en klassieke behangpatronen zijn ideaal om in je keuken, gang en slaapkamer te hangen. Kleed muren met de schoonheid van een Zweedse zomer.

Onder de 13 ingewikkeld ontworpen achtergronden van de collectie worden bloemen, groen en de Zweedse zomer subtiel vastgelegd. Geliefde klassiekers uit ons uitgebreide archief worden opgefrist met middentonen en gedempte kleuren, terwijl frisse inspiratie wordt gevonden uit de natuur, in bossen en weilanden, maar ook uit de wereld van textiel.

Ingrid Marie

Met de hand geschilderd door ontwerper Jenny Hahne Gadd, toont ons prachtige Ingrid Marie-behang de seizoensveranderingen in een appelboom, van de eerste bloesemknoppen tot het rijpen van fruit. Door middel van een oppervlaktedruktechniek heeft het behang een huiselijke voelbare kwaliteit. Verkrijgbaar in een lichte en donkere kleurstelling.

Daisy

Geïnspireerd door elegante patronen op traditioneel bedrukt textiel, biedt ons Daisy-ontwerp een delicate vintage stijl voor uw muren. Met een klein en ingewikkeld getekend patroon, is het verkrijgbaar in vijf unieke en originele paletten die perfect werken op alle vier de muren van een kamer.

Herba

Geïnspireerd door de schoonheid van een rijk en groen bos in de zomer, heeft ons Herba behang een herhalend patroon van bosflora. Gekleurd in een palet van levendige groentinten tegen een eenvoudige crèmekleurige achtergrond, biedt het een aantrekkelijk en elegant accent om uw interieur te versterken en op te vrolijken.

Dahlia Garden

Ons Dahlia Garden-behang brengt de weelderige schoonheid van de nazomerdagen tot leven en toont een ingewikkeld landschap van bloemen en bladeren. Verkrijgbaar in drie mooie paletten, het behang heeft een vintage gevoel dat moeiteloos elegant en verfijnd is.

Lilacs

Geïnspireerd door een prachtige print uit onze archieven, heeft ons prachtige Lilacs behang een delicaat patroon van lila bloemen. Verkrijgbaar in drie unieke en stijlvolle kleurenpaletten, voegt het een vintage elegantie en een rustgevende harmonie toe aan kamers.

Ester

Geïnspireerd door een prachtig patroon in onze archieven, heeft ons prachtige Ester-behang een elegant en ingewikkeld trellispatroon. De gebruikte oppervlaktedruktechniek geeft het behang een warme en voelbare uitstraling die een luxe uitstraling in je huis geeft. Kies uit drie prachtige kleurinstellingen.

Trellis Leaves

Met een eenvoudig maar verfijnd trellis-patroon voegt ons Trellis Leaves-behang moeiteloze vintage elegantie toe aan interieurs. Verkrijgbaar in een keuze uit vier mooie kleurenpaletten, de voelbare oppervlaktedruk voegt een huiselijke sfeer toe aan kamers. Ideaal om in je keuken of gang te hangen.

Hazel

Ons Hazel-behang is gemaakt met een speciale druktechniek en heeft een rijke en tastbare uitstraling die een element van warmte en verfijning aan je huis toevoegt. Verkrijgbaar in drie prachtige variaties, het dichte gebladerte verandert uw ruimte in een rustgevend en ontspannend toevluchtsoord.

Falsterbo Birds

De tijdloze Falsterbo Stripe past prachtig in alle kamers. De traditionele oppervlaktedruktechniek is beschikbaar in vijf kleurstellingen en voegt een zachte vingergevoeligheid toe aan uw muren voor een behaaglijk en warm gevoel. Hang het in uw slaapkamer, keuken of gang om een ​​moeiteloos elegante esthetiek te creëren.

Frida

Geïnspireerd door het klassieke ruitjespatroon op keukendoeken, is ons Frida behang verkrijgbaar in drie chique en stijlvolle kleurenpaletten. Door een lieflijke en rustieke vintage look aan de omringende ruimte toe te voegen, is dit het ideale behang om aan je keukenmuren te hangen.

Falsterbo-stripe

De tijdloze Falsterbo Stripe past prachtig in alle kamers. De traditionele oppervlaktedruktechniek is beschikbaar in vijf kleurstellingen en voegt een zachte vingergevoeligheid toe aan uw muren voor een behaaglijk en warm gevoel. Hang het in uw slaapkamer, keuken of gang om een ​​moeiteloos elegante esthetiek te creëren.

 

Midsummer Eve

Het prachtige bloemenpatroon van ons Midsummer Eve behang is geïnspireerd op de Zweedse traditie om bloemen onder je kussen te leggen om te dromen van je toekomstige liefde. Verkrijgbaar in een lichte en donkere kleurstelling, ideaal om op te hangen in je slaapkamer, keuken of eetkamer.

Countryside Morning

Met een subtiel met de hand geschilderde scène van herten die grazen bij zonsopgang, is ons Countryside Morning-behang verkrijgbaar in twee unieke en mooie kleurenpaletten. Creëer een rustgevend toevluchtsoord waar u zich ontspannen en op uw gemak kunt voelen. Ideaal voor slaapkamers of gangen in klassiek ingerichte huizen.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.