Newbie

Assortiment > Behang > Boras Tapeter > Newbie

Onze Newbie-collectie is ontworpen om de meest magische werelden te creëren waar jonge geesten kunnen worden geïnspireerd en rust vinden.

Ontdek betoverde boswouden, lagunes vol piraten en zomertuinen vol rozen in 32 prachtige behangpatronen. Dromerige illustraties en een luxe uitstraling voegen warmte en gezelligheid toe aan kamers. Blader door de Newbie-collectie en vind het perfecte behang voor de slaapkamer, babykamer of speelruimte van je kind.

Treasure Island

Ons ingewikkeld getekende Treasure Island-behang, dat een wereld vol piratenschepen en afgelegen eilanden afbeeldt, is ideaal voor kinderkamers. Treasure Island is verkrijgbaar in lichte en donkere kleuren en biedt een spannend landschap waar krokodillen, haaien, walvissen en avontuur op je wachten.

Wales

Met zijn dromerige onderwaterpatroon is ons Walvissenbehang de perfecte keuze voor de slaapkamers van jonge kinderen. Vakkundig getekend door de Newbie Design Studio, zwemmen de majestueuze reuzen van de oceaan gracieus over je muren. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Wilde jungle

Welkom in de jungle! Reis naar de diepten van een tropisch regenwoud en ontmoet de vele dieren die er leven. Aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden, vind exotische wezens zoals luipaarden, apen en toekans die op de boomtakken rusten. Verkrijgbaar in lichte en donkere kleurinstellingen.

Forest Friends

Ons Forest Friends-behang doet denken aan ouderwetse verhalenboeken. Gevuld met charmante illustraties van boswezens, is het een viering van het buitenleven en zijn vele fantastische dieren. Dit patroon is verkrijgbaar in lichte en donkere kleurenschema's en wordt ook geproduceerd in een groter muurschilderingontwerp.

Magisch bos

Newbie Design Studio heeft dit prachtige patroon gemaakt van eekhoorns met borstelige staart en konijnen met witte vacht, afgewisseld met prachtig getekende bloemen en bladeren. Dit patroon is verkrijgbaar in drie kleurenschema's en wordt ook geproduceerd in een muurschildering op grotere schaal.

Adventures

Neem je kleintjes mee op een spannend avontuur over de hele wereld met deze ingewikkelde behangkaart, ontworpen door Newbie en vakkundig geproduceerd door Boråstapeter. Ons fantasierijke Adventures-behang is verkrijgbaar in twee kleuren en is de perfecte keuze om de horizon van jonge geesten te verbreden.

Bon Voyage

Kunstig getekend door Newbie Design Studio, ons Bon Voyage-behang is verkrijgbaar in drie prachtige kleurenschema's. Een perfect behang voor kinderkamers, de ouderwetse vliegtuigen en prachtige heteluchtballonnen moedigen jonge geesten aan om rond te dwalen en te dromen van verre avonturen.

Up & Away

Met zijn schattige en speelse ontwerp is ons Up & Away-behang de perfecte keuze voor jonge kinderkamers. Drijf zachtjes weg met een knuffelige konijnenvriend en droom tussen de wolken. Prachtig getekend door Newbie Design Studio en zorgvuldig geproduceerd door Boråstapeter, kies uit drie zoete kleurenschema's.

Jasmine

Dit prachtige behang, versierd met een delicaat patroon van jasmijnbloemen, is de perfecte keuze voor meisjeskamers. Door de muren te bedekken met ingewikkelde bloemmotieven, creëert het een buitengewoon zoet interieur. Vooral mooi in kleinere kamers is dit patroon verkrijgbaar in drie kleurenschema's.

Rosie

Boråstapeter en Newbie werkten samen om het prachtige Rosie-behang te produceren met zijn herhalende patroon van prachtige rozen in volle bloei. De perfecte keuze voor meisjeskamers, het creëert een weelderige bloemenachtergrond in de slaapkamer van uw kind. Verkrijgbaar in vier unieke, mooie kleurenschema's.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.