Creative Lab Amsterdam

Assortiment > Behang > Creative Lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam hebben wij nieuw in ons assortiment, en daar zijn we blij mee. Wat een prachtige designs.

Behang op maat 

betekent dat we elk design in precies de maat kunnen leveren die jouw muur heeft. Het ontwerp kunnen we zo aanpassen, zodat het perfect past. Dus heb je een schuine wand, staat er een bed tegen de muur, is er een (kast)deur of een verwarming? Geef het allemaal aan ons door en we passen het ontwerp hierop aan! 

 

Murals
Een mural is behang in vaste maten. We hebben drie maten van 200cm, 300cm en 400cm breed en altijd 280cm hoog. Bij het berekenen van de maat van de muur, altijd 5cm extra in de breedte en hoogte verwerken als extra marge. Murals hebben we op vliesbehang en een aantal designs zijn op goud behang. 

Badkamerbehang
Speciaal behang dat geschikt is voor in de badkamer! Het blijft mooi & kleurvast in vochtige ruimtes en is scheur-, kras-en stootvast. Alle designs kunnen op maat gemaakt worden voor in jouw badkamer!

Behang op rol
Alle designs op rol zijn van een supersterk materiaal met leerstructuur, wat zorgt voor een zachte & luxe uitstraling. Alle designs hebben een repeterend karakter met een maximum breedte van 70cm en de lengte van het patroon is afhankelijk van het design. 

mouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg  mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg mouseover alt image.jpgmouseover alt image.jpg

Behangcirkels

      

Sample
Bestel je behang sample, zo kan je de kleuren zien en het materiaal voelen. We hebben voor elk design een A4 formaat sample. De behang sample* voor ‘op maat gemaakt’ behang, de behangcirkel en mural zijn het zelfde. Een badkamer behang sample is van ander materiaal. De levertijd is 3 werkdagen tenzij anders vermeld. 

Behang sample: €3,50 
Badkamer behang sample: €3,50
Behang op rol sample: €2,50

Kom naar onze winkel en laat je inspireren!

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.