Biggelaar - Eijffinger Embrace

Assortiment > Behang > Eijffinger > Embrace

Heb jij een zwak voor aaibare structuren? Verfijnde details, die je pas ontdekt als je aandachtig kijkt. Embrace is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, vakkundig bewerkt tot een prachtig product. 

  

Voelbaar reliëf kenmerkt deze fascinerende collectie. De ontwerpen zijn elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Laat je handen de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon. Droom weg bij de rimpelingen in het zand, achtergelaten door de golven van de zee. Laat je inspireren door een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances als in prachtig geglazuurd keramiek. Je kunt ook kiezen voor een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. Of voor het subtiele grafische patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

  
Warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker verrijken je interieur. Omring je elke dag met warmte en voel de hartelijke omhelzing van Embrace.

       

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.