Biggelaar | Eijffinger Naturel Wallcoverings II - behang

Assortiment > Behang > Eijffinger > Naturel Wallcoverings II

Een waterig zonnetje breekt door, het veld staat vol wuivend gras. Geoefende ogen speuren naar de mooiste helmen. Ze selecteren zorgvuldig, oogsten met zachte hand. Door de zon gebleekt en vaardig verwerkt, creëren mens en natuur een hoogwaardig product.

  

Met Natural Wallcoverings haal je de natuur in huis. Ieder behang is uniek. De onregelmatigheden in textuur en zijn variaties dragen bij aan het karakter en de decoratieve charme van deze wandbekleding.

  

De collectie bevat kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, met een hoogwaardig effect, zeker de kwaliteiten die doorregen zijn met schitterend zilver en goud. Een achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Stijlvol kurk en levendig sisal. Aardetinten gecombineerd met fonkelend koper. Botanisch groen, vergrijsd, mauve, warm bruin en oker, ingetogen naturel en ecru, zeeblauw en stijlvol zilvergrijs.

  

  

  

  

Tijdloos elegant, tactiel en eerlijk gemaakt. Breng met Natural Wallcoverings natuurlijke schoonheid en authenticiteit in je interieur.

De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. Daarnaast zijn effecten in behang als glans/metallic moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dát is wat je er van verwacht, kom dan naar onze winkel om het behang in het echt te bekijken.  

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.