Eijffinger Reunited

Assortiment > Behang > Eijffinger > Reunited

  

REUNITED

Reunited is een verzameling van uni’s uit diverse collecties, aangevuld met nieuwe, speciaal voor deze collectie ontwikkelde behangen. Geïnspireerd door tijdloze en levendige materialen, tactiel en soms met een rauw randje. Van linnen tot grasweefsel en van organza tot beton.

  

Van ruw tot glad, zacht tot hard en glans tot mat. Een rijk palet aan ingetogen en natuurlijke kleuren, glanzende metalen, warm bruin, zonnig goud, fris wit, tijdloos ecru, ruig zwart, mosgroen, ijzig grijs en van waterig tot denim blauw.

  


Kies met Reunited voor de subtiele kracht van de uni’s. Voor materialen die je muren verlevendigen met tastbare structuren, van zachtaardig tot stoer.

 

  

*De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten in behang als glans/metallic moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel om het behangboek in te kijken.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.