Vivid

Assortiment > Behang > Eijffinger > Vivid

VIVID

Vivid is een wereldse collectie die modisch, innemend en speels is en soms een tikje rebels... Wuivende palmen, frisse bananenbladeren en dromerige spatjes.

  

  

Een naïef geknipt bloemenveld, goed te combineren met een abstract dessin van gestrooide bloemetjes.

  

Matte, zachte kleuren en verrassende kleurcombinaties, van naturel, mauve, blush en steen-roze tot teal, salie, oker, diep donkerblauw en zwart.

  

Subtiel gelaagd met een verfijnde papierstructuur. Uni’s met zichtbare verfstreken en handgeschilderde wallpowers om bij weg te dromen.

 

  

Toon jouw persoonlijkheid aan de wereld. Speel naar hartenlust met alle dessins. Combineer en creëer met Vivid jouw unieke stijl.

*De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten in behang als glans/metallic moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel om het behangboek in te kijken.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.