Archive Trails II

Assortiment > Behang > Little Greene > Archive Trails II

Net als haar zeer succesvolle voorganger, Archive I bevat Archive Trails II patronen, die zijn ontleend aan een reeks archiefmaterialen. Hieronder bevinden zich kostbare designoverblijfselen, die ontdekt zijn en nu bewaard worden door English Heritage en de Whitworth Art Gallery in Manchester.

De designs, welke gevonden en opnieuw ontworpen zijn door een getalenteerd team van kunstenaars en historici, die nauw samenwerken met de Little Greene Studio, zijn van nieuwe kleuren en een subtiele schaalaanpassing voorzien. Hierdoor passen de designs moeiteloos in hedendaagse interieurs.

De acht behangontwerpen van Archive Trails II beslaan de periode vanaf het begin van de 18e tot halverwege de 20e eeuw. De designs vertegenwoordigen een spectrum van drukmethoden door deze eeuwen heen en zijn verbonden door de thema’s van ongerepte flora en incidentele fauna.

Monroe          

Monroe c.1867                                               Woodblock Trail c.1735

          

Woodblock Mono c.1735                          Crowe Hall Lane c.1898

          

Wrest Trail c. 1848                                      Brooke House c.1922

          

Loriini c.1935                                                    Astrid c.1964

Zoals gebruikelijk bij het behang van Little Greene, vereist elk ontwerp zijn eigen printtechniek, waaronder ook tastbare oppervlakteprint en glinsterende mica-ondergronden, om een tijdloze oppervlakteafwerking van de hoogste kwaliteit te bereiken. 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.