Muance

Assortiment > Behang > Muance (fotobehang)

Muance is een Nederlands eigentijds designmerk met een unieke focus op digitale behangproducten, gedrukt op uitzonderlijke materialen.

De Muance-behangcollectie biedt een gevarieerd aanbod van mooie, kleurrijke en stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn in de meeste omgevingen met het extra potentieel om het oog van de toeschouwer te inspireren.

Interieurontwerp evolueert voortdurend, stijlen en ideeën stromen voortdurend en de behoefte aan 'out of the box' denken groeit met de dag. Heb je een grote interesse in gewaagde ontwerpen en heb je een behang nodig dat je ruimte zal transformeren?

Trakteer uzelf en omarm wat Muance te bieden heeft. 

STANDAARD- OF AANGEPASTE MATEN

In onze collectiecatalogi bieden we standaardmaten met de extra optie om elke muurschildering aan te passen met uw eigen maten, wat ideaal is voor projecten.

BREEDTEN EN MATERIALEN VAN PANELEN

Elk ontwerp kan op verschillende materialen en breedtes worden afgedrukt die we in onze catalogi vermelden. Als een ontwerp niet geschikt is voor een materiaal, wordt het niet gemarkeerd.

Geweven vinyl

Muance gebruikt een schitterende witte vinyl wandbekleding met een non-woven rug. Het is geschikt voor een hele reeks toepassingen, van een gepersonaliseerde muurschildering voor consumenten of een op maat gemaakte en decoratieve wandbekleding voor hotels, kantoren of (zorg) instellingen, tot een duurzaam winkelinterieur of creatief decorontwerp. Het gestructureerde oppervlak zorgt voor een opvallend en levendig kleurenbereik.

TEXTIEL

Muance gebruikt een hoogwaardige wandbekleding van textiel met echtekatoenen draad, de ondergrond is extreem duurzaam, ademend, vlekbestendig en biedt uitzonderlijke isolatie.Dankzij de textiele toplaag krijgt de wandbekleding een uniek en prachtig high-end effect.

METALISCH BEREIK

Het Muance metallic (goud, zilver en koper) assortiment biedt je de mogelijkheid om een ​​glamoureus metallic effect aan je muur toe te voegen. Met een metalen coating bovenop een dimensioneel stabiele non-woven backing, is het behang geschikt voor de residentiële markt en de contractmarkt. Te verkrijgen in goud, silver en koperkleur.

Editie 1 Violet

Verwen uzelf en omarm wat Muance te bieden heeft

Editie 2 Cobalt

adfsadf

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.