Ett Hem

Assortiment > Behang > Sandberg Wallpaper > Ett Hem

Ett Hem is een collectie behang die doet denken aan de vroege zomer. De collectie bestaat uit levendig maar rustgevend behang, voor een knus en huiselijk gevoel met een delicate balans. Ett Hem is Zweeds voor “Een Thuis” en het harmonieuze samenspel van patronen en subtiele tinten is kenmerkend voor ons erfgoed. Bekijk de collectie en ontdek nieuwe ontwerpen en vernieuwde kleurenpaletten van ons geliefde Rosenholm en Edvin behang. 

 

Het behang Sandra Misty Blue is als een romantisch gefluister uit het verleden. Het patroon is voorzien van lelies en passiebloemen die over de muur lijken te zweven. Het is alsof je in het gras ligt terwijl je naar de bloemen in de lucht kijkt. Het behang heeft een linnen structuur voor een zachte en luxe uitstraling. Tegelijkertijd maken de drie moderne kleurstellingen het perfect voor in een modern huis. Ook verkrijgbaar in powder white en sandstone.

  

Het Alva Indigo Blue behang is een nieuwe versie van het klassieke medalionpatroon. Alva verwelkomt de lente in de kamer, met prachtig gerangschikte boeketten anemonen. Van een afstand vormt het patroon een neutrale achtergrond. Van dichtbij is het net alsof je middenin een bloemenveld zit.

 

Edvin Misty Blue is een behang met een klassiek ruitpatroon dat vroeger waarschijnlijk vaak plafonds bedekte. Daar kun je het ook voor gebruiken, maar het zal net zo mooi staan op je muur. De symmetrische ruit was een van de meest populaire patronen van de 19e eeuw en is al tientallen jaren een grote modetrend. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

 

Rosenholm Wheat is een behang met schitterende pioenrozen en fantastische rozen die je muur in prachtige bloemenpracht zetten. Het patroon komt uit de 19e eeuw en bezit de kamer. Maar de mistige nuances maken het behang een mooie harmonische basis. Wordt geleverd in drie verschillende kleurstellingen.

  

Kajsa Sky Blue is een behang dat ontstaan is door te spelen met ons geliefde Rosenholm patroon (uit onze Tradition collectie) om een nieuwe moderne versie te maken. Het ontwerp is geschaald om de kamer een dromerige look te geven. Kies uit twee prachtige kleurstellingen.

 

Mattias is een prachtig en levendig behang dat rijk is in detail. De gearceerde kleuren geven het ontwerp een sfeer van harmonie en weelderig groen. Mattias is een geschaalde versie van de patronen van Karin en Anton en is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen.

 

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.