Vescom wandbekleding

Assortiment > Behang > Vescom wandbekleding

Voeg luxe toe aan het interieur  

De collectie linnen wandbekleding van Vescom wordt gemaakt door mensen, voor mensen – met de beste technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Onze linnen wandbekleding lijkt handgeweven en is gemaakt van vlasvezels. Het materiaal is 100% bio-based waardoor je de natuur echt naar binnen haalt. De collectie omvat zeer verfijnde organische materialen, met als resultaat duurzame wandbekleding van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur, zowel fysiek als esthetisch.

De linnen wandbekleding van Vescom voldoet aan de strenge eisen van de internationale projectmarkt zonder concessies te doen aan schoonheid. Het product is rijk en elegant en voegt natuurlijke luxe toe. Deze duurzame collectie is brandvertragend, vlekbestendig, licht- en kleurecht en antistatisch.

 

Vinyl wandbekleding 

De lijst van voordelen die de vinyl wandbekleding van Vescom biedt, is vrijwel eindeloos. Het is nauwelijks te geloven dat een dergelijk esthetisch product ook buitengewoon duurzaam is. De collectie is verkrijgbaar in een scala aan kleuren en structuren, inclusief textiellook texturen en op maat gemaakte prints, is geschikt voor een groot aantal toepassingen en omgevingen en kan optisch naadloos worden aangebracht. Daarnaast is de collectie ook nog brandwerend en licht- en kleurecht. Vinyl is makkelijk te verwerken en onderhouden en is daarom de ideale oplossing voor omgevingen die extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën vereisen.

Textiel wandbekleding 

Rijk en divers: twee woorden die een treffende beschrijving geven van de textiel wandbekleding van Vescom. Deze tactiele textielen, die het gehele spectrum omvatten van stoffen en kleuren - van katoen en linnen tot zijde en Xorel en van opvallende heldere kleuren tot zachtere neutralen - zijn ontworpen met een oprecht respect voor de inherente eigenschappen van de bijbehorende materialen en technieken. Textiel wandbekleding geeft elk interieur een natuurlijke en toch luxueuze uitstraling, terwijl het bestand is tegen intensief gebruik.

Digitaal geprinte wandbekleding 

Soms voldoet alleen een op maat gemaakte oplossing. Daarom kunt u bij Vescom uw eigen digitaal geprinte wandbekleding ontwerpen. Of het nu gaat om esthetiek of schaal: de mogelijkheden zijn ongekend - en de specialisten van de design-service van Vescom staan voor u klaar om u met raad en daad door het gehele proces te begeleiden. Digitaal geprinte wandbekleding biedt naadloze en kamerhoge mogelijkheden en geeft elke ruimte een krachtige uitstraling. De resultaten zijn tevens duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten en kleur- en lichtecht.

De mogelijkheden van Vescom's collectie wandbekleding zijn onbegrensd! Er is keuze uit ruim 150 dessins die verkrijgbaar zijn in meer dan 2.000 kleuren. Met digitaal geprinte wandbekleding kan bovendien met een beeld naar keuze een wand volledig op maat bekleed worden.

Geen compromis op het gebied van design en functie: de collecties vinyl en textiel wandbekleding van Vescom bieden u het beste van beide werelden. Met meer dan 150 dessins en meer dan 2.000 kleuren - naast Vescom’s digitaal geprinte wandbekleding - biedt de collectie een oplossing voor elk interieur. Maak ruimtes functioneel en duurzaam met vinyl, voeg diepte en luxe toe met tactiele textielen of maak van een eenvoudig oppervlak een inspiratiebron voor creativiteit.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.