Transparante Akoustische gordijnstoffen

Assortiment > Gordijnen > Vescom > Nieuw! Transparante Akoestische gordijnstoffen.

De akoestiek en verstaanbaarheid in een ruimte verbeteren, een open ruimte verdelen, een flexibele werkplek creëren of meer privacy? De nieuwe kleuren transparante, akoestische gordijnstoffen, Carmen, Marmara en Formoza, bieden de oplossing. Drie dessins met ieder een eigen karakter, kleurenpalet en sfeer.

Carmen, Marmara en Formoza absorberen tot vijf keer meer geluid dan gebruikelijke transparante gordijnstoffen. Ondanks hun transparantie en minimale gewicht, hebben de stoffen een geluidsabsorptie van alphaw 0.5 en 0.6. De uitstraling van de drie dessins is licht, transparant, fris en helder. De stoffen voegen zich naar de ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken hotellobby of een kantoor. Overal waar akoestisch effectieve en licht doorlatende stoffen gewenst zijn, biedt Vescom een oplossing, bekijk de hele collectie!

Formoza is sportief, speels en grafisch, met 12 heldere frisse kleuren als wit en grijs, oranje, groen en blauwtinten.

 

 

Marmara heeft een zachte textiel uitstraling, met maar liefst 24 warme natuurlijke tonen. Zandbeige, taupe, bamboe, mint, jade & zachtroze. Marmara is door de glans aan de achterzijde tweezijdig te confectioneren.

Carmen heeft een architectonische rib met een subtiele glans. Minimalistisch met neutrale tinten, zwart, grijs en koper. Formoza en Marmara zijn kamerhoog en daardoor naadloos te confectioneren.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.