XXL Design roeden

Assortiment > Gordijnen > XXL Design roeden en rails

De gordijnrails, gordijnroeden en railroeden op maat van XXL Designroeden.

Wij kunnen uw roedes voor gordijnen helemaal personaliseren, dus ook roeden, railroeden en gordijnrails met bocht in verschillende kleuren zijn mogelijk. Zo bieden wij een oplossing voor iedere gordijnsituatie. U kunt kiezen uit verschillende materialen wanneer u kiest voor een gordijnroede van XXL. Daarnaast bent u met onze roedes voor gordijnen verzekerd van:

  • Maatwerk van hoge kwaliteit;
  • De optie om te kiezen uit alle RAL kleuren;
  • Vaste prijs per meter.

Vakmanschap voor uw roedes en rails

XXL Designroeden is al jaren specialist op het gebied van hoogwaardige roedes voor gordijnen. Zij combineren onze jarenlange ervaring met nieuwe toepassingen op interieurgebied. Daarbij gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en maken wij alles op maat, voor gordijnroeden die perfect bij uw interieur passen. Wanneer u kiest voor de gordijnroeden van XXL, bent u dan ook verzekerd van uitstekend vakmanschap en service. U betaalt een vaste prijs per meter voor roedes, zelfs wanneer u te maken heeft met een ongebruikelijke vorm. Voor een unieke kleur op uw gordijnroede betaalt u daarom uiteraard niets extra. 

Uitgebreid assortiment aan gordijnroeden

In ons ruime assortiment hebben wij gordijnroeden en -rails in diverse kleuren, diameters en steunen beschikbaar. Iedere kwaliteitsgordijnroede is leverbaar met diverse bochten of ophangsystemen. Onze vakkundige experts maken al uw roedes voor gordijnen namelijk op maat, zodat ze voor iedere raamsituatie geschikt zijn.

Mooier kan een gordijn niet hangen.  

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.