Hongaarse punt

Assortiment > Montinique vloeren > PVC Hongaarse punt

Klassieke uitstraling en modern comfort, ook met vloer-verwarming. Steeds meer mensen kiezen voor PVC in de woonkamer, de gang en de slaapkamers. Maar PVC kan ook prima gebruikt worden in ruimten waar je lieer geen houten parket legt, zoals in de keuken en de badkamer. .Pvc kan tegen spatwater en is makkelijk schoon te houden. Bovendien is het stroef genoeg om te voorkomen dat een wat natte vloer glad wordt. Een veilig gevoel.

KLASSIEKE PATRONEN

Natuurlijk zijn wij meer dan bereid om ons telkens aan te passen aan de nieuwste trends. Maar daarnaast waken wij er ook voor voldoende keuze te blijven bieden aan mensen met een meer klassieke smaak. Wij zijn wars van het veranderen om het veranderen en blijven daarom altijd ook de traditionele designs leveren, waaronder visgraatmotieven met verschillende planklengtes en houtdessins. Voor vloeren die zich uitstekend thuis voelen in een wat oudere, gerenoveerde woning met antieke meubelen, gemouleerde plafonds en kunst aan de muren.

KLASSIEKE UITSTRALING EN MODERN COMFORT, ÓÓK MET VLOER-VERWARMING


Een hongaarse punt vloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met een andere structuur. Montinique pvc-vloeren zijn niet van echt houten vloeren te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Deze zeer harde transparante polyurethaan laag heeft een structuur die precies die van de onderliggende afbeelding volgt.

EXTRA VOORDEEL VAN MONTINIQUE: MAT, MAAR TRANSPARANT


Bijzonder van Montinique visgraat vloeren is dat ze erin geslaagd zijn een optimale balans te vinden tussen transparantie en matheid. Bij de technisch wat minder hoogwaardige pvc-vloeren creëert de matte toplaag soms het effect van ‘matglas’. De fotografische afbeelding van de vloer wordt minder goed zichtbaar. Een pvc-vloer van Montinique heeft een slijtlaag die niet glanst, maar die desondanks goed doorzichtig is. Door deze combinatie van factoren kunnen wij het effect van een houten vloer optimaal benaderen.

BENIEUWD NAAR ONS ASSORTIMENT PVC Hongaarse Punt? Bekijk hier het aanbod

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.