PVC visgraat vloer

Assortiment > Montinique vloeren > PVC visgraat vloer

KLASSIEKE UITSTRALING EN MODERN COMFORT, ÓÓK MET VLOER-VERWARMING


Een visgraat parketvloer geeft extra cachet aan de woonruimte. De uitstraling is die van een klassieke houten parketvloer, met om-en-om in visgraat gelegde planken. Montinique visgraat pvc-vloeren zijn niet van echt visgraat parket te onderscheiden. Dit komt ook door de perfect afgewerkte ‘registered embossed’ toplaag. Deze zeer harde transparante polyurethaan laag heeft een structuur die precies die van de onderliggende afbeelding volgt.

EXTRA VOORDEEL VAN MONTINIQUE: MAT, MAAR TRANSPARANT


Bijzonder van Montinique visgraat vloeren is dat wij erin geslaagd zijn een optimale balans te vinden tussen transparantie en matheid. Bij de technisch wat minder hoogwaardige pvc-vloeren creëert de matte toplaag soms het effect van ‘matglas’. De fotografische afbeelding van de vloer wordt minder goed zichtbaar. Een pvc-vloer van Montinique heeft een slijtlaag die niet glanst, maar die desondanks goed doorzichtig is. Door deze combinatie van factoren kunnen wij het effect van een houten visgraat parket optimaal benaderen.

KLASSIEKE PATRONEN

Natuurlijk zijn wij meer dan bereid om ons telkens aan te passen aan de nieuwste trends. Maar daarnaast waken wij er ook voor voldoende keuze te blijven bieden aan mensen met een meer klassieke smaak. Wij zijn wars van het veranderen om het veranderen en blijven daarom altijd ook de traditionele designs leveren, waaronder visgraatmotieven met verschillende planklengtes en houtdessins. Voor vloeren die zich uitstekend thuis voelen in een wat oudere, gerenoveerde woning met antieke meubelen, gemouleerde plafonds en kunst aan de muren.

STEEDS MEER MENSEN KIEZEN VOOR VISGRAAT IN DE WOONKAMER, DE GANG EN DE SLAAPKAMERS. MAAR PVC-VISGRAAT KAN OOK PRIMA GEBRUIKT WORDEN IN RUIMTEN WAAR JE LIEVER GEEN HOUTEN PARKET LEGT, ZOALS IN DE KEUKEN EN DE BADKAMER.

Pvc-visgraat parket kan tegen spatwater en is makkelijk schoon te houden. Bovendien is het stroef genoeg om te voorkomen dat een wat natte vloer glad wordt. Een veilig gevoel.

PVC-VLOEREN MET VERWARMING

Een bekend argument vóór visgraat pvc-vloeren is dat je onder een houten visgraatvloer geen verwarming zou kunnen gebruiken. We zouden dit graag beweren, maar het is eenvoudigweg niet waar. Vloerverwarming onder een houten vloer is heel goed mogelijk. Wél is het zeker dat een pvc-vloer de warmte sneller doorgeeft, want pvc geleidt aanzienlijk beter dan hout. Dit heeft tot gevolg dat er minder vertraging optreedt in afkoeling en opwarming. Als u de temperatuur van de vloer aanpast, merkt u sneller het effect in de ruimte. Een ander voordeel van pvc is natuurlijk dat het bijna niet ‘werkt’. In ruimtes die regelmatig grote temperatuurverschillen kennen, zoals veranda’s en kamers die vaak gelucht worden, kan een stabiele visgraat pvc-vloer de voorkeur genieten boven een natuurlijk houten visgraatparket.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.