Little Greene introduceert drie nieuwe finishes in de Intelligent Paint reeks

Assortiment > Verf > Little Greene Paints > Blog

Na het succes van de huidige ‘Intelligent Paints’- een baanbrekende reeks van afwerkingen op waterbasis, speciaal ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen - introduceert Little Greene in september 2019 drie nieuwe afwerkingen: vloerverf, satijnverf en een universele primer.

Deze finishes zijn duurzaam, milieuvriendelijk en volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle Little Greene tinten.

 

Wall: Stock 37 in Intelligent Matt Emulsion
Tiles: Sunlight 135 in Intelligent ASP and Intelligent Eggshell
Units: Woad 251 in Intelligent Satinwood
Stool: Heat 24 in Intelligent Satinwood

De ‘Intelligent Paints’ zijn op waterbasis en daardoor sneldrogend en vrijwel reukloos. Ze hebben bovendien een hoge dekking, waardoor ze efficiënt, zuinig en gemakkelijk aan te brengen zijn.

Ze zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en, omdat ze vlekbestendig zijn, volledig afwasbaar. De verf bevat minimale VOS en is daardoor vriendelijk voor het milieu, huisdiervriendelijk en met een kindveilige

certificering (BS EN71-3:2019) zijn ze ook volledig veilig in de kinderkamer te gebruiken, zelfs op kinderbedjes. De ‘Intelligent Paints’ zijn de slimste keuze voor alle ruimtes van het familiehuis.

Intelligent Floor Paint: Deze revolutionaire verf op waterbasis is geschikt voor alle vloeren en houtwerk in levendige huizen. Intelligent Floor Paint is gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieven op oliebasis, reukarm en binnen vier uur droog. Intelligent Floor Paint is duurzaam en afwasbaar, met een glansgraad van 30-40%. Niet meer wachten tot de vloer ‘s nachts droogt of ingewikkelde logistiek tijdens het wachten op het drogen van de trap - het leven kan vrijwel probleemloos doorgaan met dit intelligente alternatief!

Walls: Shallows 223 in Intelligent Matt Emulsion
Trim: Jack Black 119 in Intelligent ASP and Intelligent Satinwood
Door Inset: Smalt 255 in Intelligent ASP and Intelligent Satinwood
Floor: Air Force Blue 260 in Intelligent ASP and Intelligent Floor Paint

Intelligent Satinwood: Een watergedragen, satijnachtige houtverf geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair (bijvoorbeeld stoelen, tafels, kasten), houten sierlijsten en muren. Geschikt voor gebruik door decorateurs, doe-het-zelvers en keukenfabrikanten; Intelligent Satinwood is uiterst slijtvast en bestand tegen de vele stoten waaraan keukenkasten en houten meubels worden blootgesteld! Ideaal om aan te brengen en binnen vier uur droog. Het leven in huis kan hierdoor vrijwel ongestoord doorgaan. Intelligent Satinwood is tevens afwasbaar en reukarm en heeft een glansgraad van 30-35%.

Sideboard: Chimney Brick 247 in Intelligent ASP and Intelligent Satinwood

Intelligent ASP: Een grondverf op waterbasis, geschikt voor het verven van alle binnen- en buitenoppervlakken. De eenvoudige toepassing op een breed scala aan verschillende oppervlakken en materialen, gecombineerd met een snelle vier uur durende droogtijd, maken van deze robuuste primer de ideale voorbereiding voor decorateurs en doe-het-zelvers. Met een lage glans van 5-8% is het verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Chairs: Sage & Onions 288 in Intelligent ASP and Intelligent Eggshell

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.