Little Greene Paint

Assortiment > Verf > Little Greene Verf

OVER LITTLE GREENE

Little Greene
Little Greene is een Britse verffabrikant, die staat voor een maatschappelijk verantwoorde productie van hoge kwaliteit verf en behang. Sinds 1773 is The Little Greene Dye Works of Collyhurst Wood, dat gelegen is aan de rand van Manchester, één van de oudste industriële regio’s in Engeland waar verf- en kleurstoffen worden gemaakt. Oorspronkelijk werden hier de kleurstoffen voor de katoenindustrie geproduceerd.

VRAAG EEN KLEURENKAART AAN

De beste kwaliteit
Alle producten van Little Greene worden vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens uitzonderlijke hoge eisen. Bijna 250 jaar later wordt de filosofie van Little Greene nog steeds geleid door een verlangen en vastberadenheid om de hoogste kwaliteit grondstoffen te gebruiken voor het creëren van de beste kwaliteit verf en behang, tegen betaalbare prijzen en met een persoonlijke service.

Little Greene verf
Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voor elke toepassing is er Little Greene verf beschikbaar; voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk en radiatoren. De verf van Little Greene is zeer dekkend, heeft een superieure diepte in kleur en een lange levensduur. Veel Little Greene kleuren zijn gebaseerd op natuurlijk voorkomende verbindingen door middel van eeuwenoude minerale pigmenten, zoals oker en omber. De diepte van de kleur wordt bereikt met behulp van complexe formuleringen en het gebruik van tot 40% meer pigment dan in de meeste andere verven. Hiermee worden nuances gecreëerd, die op subtiele wijze in verschillend licht veranderen en daarmee karakter en definitie aan de ruimte geven.

Alle Little Greene verven zijn direct uit eigen voorraad leverbaar of online te bestellen via www.Biggelaarverfwebshop.nl

Little Greene Behang
Het behang van Little Greene is een mooie aanvulling op het verfkleurenpalet van het bedrijf. Voor elke individuele behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische drukmethodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur.

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Nieuw: kleurenkaart "Green"

"Green", een verfrissend nieuw pallet van authentieke National Trust verfkleuren.

Neutrale verf kleuren

Colour Scales’ van Little Greene is een verzameling van verfijnde en neutrale tinten verf, verdeeld in 12 kleurgroepen.

Groene verf kleuren

De groene verf kleuren verf van Little Greene zijn rustgevend, elegant en doen denken aan de natuur.

Blauwe verf kleuren

De blauwe verf kleuren verf van Little Greene worden geassocieerd met licht en ruimte. Ze zorgen voor een kalme, rustgevende sfeer.

Rode en roze verf kleuren

De rode en roze verf kleuren verf van Little Greene.

Gele verf kleuren

De gele verf kleuren verf van Little Greene zijn al decennia populair vanwege hun warmte en helderheid.

Grijze verf kleuren

De grijze verf kleuren verf van Little Greene zijn tijdloos en passen vooral goed bij een modern interieur.

Color story

Kleuren in de schijnwerpers! Een selectie van bijzondere kleuren en hun verhaal.

Afwerkingen wanden en plafonds

Little Greene emulsie verven zijn op waterbasis en milieuvriendelijk. Deze verven hebben een zeer goede dekking.

Masonry Paint (buitenmuurverf)

Little Greene kleuren zijn ook verkrijgbaar in buitenafwerking.

Kindveilige verf

Uw kleintjes en u zijn in veilige handen met de intelligente verf van Little Greene.

Milieu

De milieuvriendelijke verf en behangpapieren van Little Greene zijn van de hoogst verkrijgbare kwaliteit.

Inspiratie

Kleuren in de schijnwerpers.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.