Menu

Little Greene Absolute Matt

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Absolute Matt (extra mat)

Absolute Matt Emulsion is een indrukwekkende, milieuvriendelijke verfafwerking. Met haar verfijnde, ingetogen en uiterst elegante uitstraling kan deze verf van Little Greene op veel verschillende oppervlakken worden toegepast, waaronder muren, plafonds en pleisterwerk. Het is de perfecte keuze voor de slaapkamer, serre of studeerkamer, ofwel een ruimte waar weinig drukte voorkomt. In deze ruimtes geeft Absolute Matt Emulsion een onmiskenbaar prachtig resultaat.

MOOI EN PRAKTISCH

Absolute Matt Emulsion biedt een luxe finish. Waar haar ‘zusje’ Intelligent Matt Emulsion speciaal is geformuleerd om huishoudens en ruimtes met veel bedrijvigheid te weerstaan, is Absolute Matt Emulsion juist gecreëerd voor het verkrijgen van een optimale, krijtachtige look. Door de expertise van het technische team van Little Greene is het ultra matte Absolute Matt Emulsion, net als haar zusje, ook afneembaar. Dus niet alleen mooi, maar ook praktisch! Ook is deze verf op waterbasis en daardoor sneldrogend (in 2 tot 4 uur) en vrijwel reukloos. Absolute Matt Emulsion heeft een superieure kleurdiepte en een uitstekend, hoge en egale dekking. Dit houdt in dat deze finish niet alleen eenvoudig, maar ook efficiënt aan te brengen is. Met deze verf transformeer je een kamer in een handomdraai; een make-over is gemakkelijk binnen een dag voltooid.

VERKRIJGBAAR IN ALLE KLEUREN

Absolute Matt Emulsion is verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet. De afwerking is prachtig in alle kleuren en ziet er bijzonder luxe en weelderig uit in donkere tinten, zoals Obsidian Green, Basalt en Lamp Black. Deze matte finish geeft een wezenlijke diepte aan de kleuren, dankzij de subtiele textuur van het krijtachtige oppervlak.

EEN PRACHTIGE AFWERKING

Absolute Matt Emulsion van Little Greene is de klassieke afwerking voor binnenmuren en plafonds. Ze is verkrijgbaar in het complete palet van Little Greene, heeft een glansniveau van slechts 3% en biedt na het drogen een ongelooflijk kalkachtige, effen afwerking, die zorgt voor meer karakter, diepte en textuur in het schema.

MAKKELIJK AAN TE BRENGEN

Absolute Matt is sneldrogend en vrijwel geurloos en heeft een hoge dekking, waardoor het makkelijk aan te brengen is, zodat u uw project snel kunt voltooien met minimaal tijdverlies. Het hoge pigmentniveau in de verf zorgt voor een rijke kleurdiepte, wat betekent dat je minder lagen nodig hebt om de perfecte afwerking te bereiken.

KINDVRIENDELIJK

Absolute Matt is gecertificeerd als ‘Kindvriendelijk’ in BS EN 71-3: 2013 (ook bekend als de Speelgoed Verf normen), bevat bijgevolg geen gevaarlijke ingrediënten is volledig veilig voor gebruik in alle ruimten van een gezinswoning

ADEMENDE VERF

Een traditionele, ademende afwerking die ideaal is voor binnenmuren van kalk of natuurlijk gips en ook een uitstekende keuze voor monumenten.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.