Menu

Little Greene kleurenkaart

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Bestel een gratis kleurenkaart

De twee Little Greene kleurenkaarten brengen het beste van onze capsulecollecties samen en tonen 196 Little Greene-kleuren. Gezamenlijk worden ze gepresenteerd in een verfijnde en opgefriste 'Colours of England'-collectie naast een uitgebreide reeks gegradueerde tinten in het 'Colour Scales'-aanbod. 

 

 

Door het geloof in kleur, dat centraal staat in het ethos van Little Greene, omvatten de kleurenkaarten meer dan 300 jaar historisch interieurdesign. Beiden bevatten talrijke authentieke tinten uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Deze historische kleuren worden gepresenteerd tezamen met een zorgvuldig aangepast palet van hedendaagse tinten, die de moderne interieuresthetiek en huidige decoratietrends omarmen. 

Door de unieke, zwevende kleurenchips van de kaart weg te vouwen, kunnen de tinten direct geplaatst worden op en vergelijken worden met behang, stoffen, tegels en geschilderde muren. 

Voor de kleurnauwkeurigheid is op alle Little Greene-kleurkaarten onze Absolute Matt Emulsion-verf toegepast.

Je ontvangt ook onze nieuwe Sweet Treats kleurenkaart, een samengestelde collectie warme, neutrale tinten honing, karamel en chocolade. Elke kleur is geïnspireerd op heerlijke desserts en enkele van de meest smaakvolle zoete lekkernijen ter wereld. Dit palet van negen veelzijdige kleuren zorgt voor warmte en comfort, waardoor gezellige, omhullende interieurs ontstaan ​​die alle zintuigen aanspreke

Bestel hier uw gratis Little Greene Colours of England & Colour Scales kleurenkaart of kom er een afhalen in onze winkel. Wij helpen u graag verder in uw kleurkeuze.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.