Menu

Gele kleuren

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Gele verf kleuren

De gele kleuren verf van Little Greene zijn al decennia populair vanwege hun warmte en helderheid. Onze tinten geel zijn zeer geschikt voor de muren van uw woonkamer, maar ook in keukens, eetkamers, slaapkamers en gangen zijn ze heel goed op hun plek. Kies voor ‘Light Gold’ of ‘Mister David’ op de muren of in details als u van een heftige kleur houdt. Bent u op zoek naar een zachtere tint geel, dan zijn ‘Stock Dark’ of ‘Ivory’ heel geschikt.
 
Giallo™️ 337
 
Bassoon™️ 336
                        

Ik heb mijn favoriete kleur gevonden
Fantastisch, jouw kleurkeuze kan gelijk gemengd worden op onze eigen Little Greene mengmachine. Geen tijd om langs te komen? Bestel dan jouw favoriete verfkleur in onze Biggelaarverfwebshop.

Ik twijfel nog en kan best wat hulp gebruiken
Dat kan, kleur kiezen kan best lastig zijn. Wij helpen je dan ook graag verder, maak foto's van de ruimte die je wilt schilderen en kom naar de winkel, dan kijken wij met je mee.

Ik wil graag een Little Greene kleurenkaart
De Little Greene kleurenkaart is speciaal gemaakt om kleuren keuze makkelijker te maken en we sturen die dan ook met alle plezier naar je op. Klik hier om je kleurenkaart te bestellen. 

 

Van alle Little Greene kleuren zijn Samplepotjes beschikbaar in de Absolute Matt Emulsion. Verkrijgbaar in glazen 60 ml potjes en in 250 ml verfblikjes. Om een goede kleurkeuze te maken is het verstandig om de inhoud van een samplepotje bv op een gipsplaat aan te brengen en deze op meerdere plekken in de ruimte te bekijken. Doe dit overdag en ’s avonds, omdat kleuren kunnen veranderen met ander licht.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.