Menu

Grijze kleuren

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Grijze verf kleuren

Grijze kleuren verf van Little Greene zijn tijdloos en passen vooral goed bij een modern interieur. De verschillende tinten grijs zijn goed te combineren met pasteltinten, maar ook met felle kleuren. 

 
Vulcan 324

 

      

         

   

  

  

Meer info  

  

  

  

  

  

 

Ik heb mijn favoriete kleur gevonden
Fantastisch, jouw kleurkeuze kan gelijk gemengd worden op onze eigen Little Greene mengmachine. Geen tijd om langs te komen? Bestel dan jouw favoriete verfkleur in onze Biggelaarverfwebshop.

Ik twijfel nog en kan best wat hulp gebruiken
Dat kan, kleur kiezen kan best lastig zijn. Wij helpen je dan ook graag verder, maak foto's van de ruimte die je wilt schilderen en kom naar de winkel, dan kijken wij met je mee.

Ik wil graag een Little Greene kleurenkaart
De Little Greene kleurenkaart is speciaal gemaakt om kleuren keuze makkelijker te maken en we sturen die dan ook met alle plezier naar je op. Klik hier om je kleurenkaart te bestellen. 

 

Van alle Little Greene kleuren zijn Samplepotjes beschikbaar in de Absolute Matt Emulsion. Verkrijgbaar in glazen 60 ml potjes en in 250 ml verfblikjes. Om een goede kleurkeuze te maken is het verstandig om de inhoud van een samplepotje bv op een gipsplaat aan te brengen en deze op meerdere plekken in de ruimte te bekijken. Doe dit overdag en ’s avonds, omdat kleuren kunnen veranderen met ander licht.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.