Menu

Intelligent Matt Emulsion

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Intelligent Matt Emulsion (binnen)

De Intelligent Matt Emulsion is de oorspronkelijke afwerking uit de reeks ‘Intelligent Paints’. Het is een veelzijdige matte verf met slechts 5% glans, welke geschikt is voor meerdere oppervlakken. Dit maakt het de eerste keuze voor binnenmuren in ruimtes met veel verkeer, waaronder keukens, badkamers, kinderkamers en gangen. Bovendien zorgt de technisch verbeterde formulering van de Intelligent Matt Emulsion ervoor dat het op de meeste oppervlakken gebruikt kan worden, inclusief houten lambrisering.

Intelligent Matt Emulsion verf is één van de meest milieuvriendelijke verven van Little Greene, geformuleerd om de ultieme prestaties te leveren met een prachtige diepe kleur en een matte afwerking. De 100% acrylaat formulering is bestand tegen vlekken, biedt uitzonderlijke wasbaarheid en is 15 keer sterker dan gewone matte emulsie verven. Een ideale keuze voor intensief gebruikte ruimtes, waaronder gangen, keukens, badkamers, woonkamer en speelkamers.

De kenmerken van Intelligent Matt Emulsion: 

o Op waterbasis
o Verkrijgbaar in alle kleuren
o 15 keer sterker dan gewone matte emulsieverven
o Kind-Veilige formulering (Toy Paint Regulations BS EN71-3: 2013)
o Geschikt voor vele ondergronden
o Wasbaar
o Milieuvriendelijk
o Een glansgraad van 5% (zeer mat)
o Rendement: +/- 14 vierkante meter per liter
o Verkrijgbaar in blikken van 1, 2 ½ en 5 liter

Alle verven van Little Greene zijn direct uit eigen voorraad leverbaar of online te bestellen in onze Biggelaarverfwebshop.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.