Menu

Little Greene video's

Assortiment > Verf > Little Greene verf > Video's van Little Greene

Raak geïnspireerd door de kleurencombinaties en styling ideeën om verf en behang van Little Greene te gebruiken in uw interieur en exterieur. 

Aquamarine (138)

Een klassieke mengeling van blauwgroen met omber, voor de creatie van een subtiliteit, die zachte koelte en rust in een kamer brengt

Scree - nr, 227. LRV (lichtreflectiewaarde):15. Een tint met een nederige afkomst: deze grijstint werd in de 19e eeuw gecreerd door het mixen van allerlei restjes verf. Een vroeg voorbeeld van het hergebruiken van verf!

 

Attic II - nr. 144. LRV (lichtreflectiewaarde): 15. Een donkere en meer complexe versie van Silt (40)

 

Grey Moss - nr. 234. LRV (lichtreflectiewaarde): 20. Oud, groen mos droogt op tot deze sublieme, elegente grijstint, zonder te veel omberkleurige ondertoon.

Cool Arbour - nr. 232. LRV (lichtreflectiewaarde): 56. Een diepe tint grijswit. Bij sommige lichtval lijkt er zelfs een vleugje kaki doorheen te schemeren.

Basalt - nr. 221. LRV (lichtreflectiewaarde): 5. Dit tijdloze blauwzwart is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een opvallende voordeur

Slaked Lime - nr. 105. LRV (lichtreflectiewaarde): 82. Een puur en neutraal wit, gemaakt met een combinatie van mineralen voor een warme en zachte uitstraling.

 

VRAAG EEN KLEURENKAART AAN

Alle Little Greene verven zijn vanaf nu ook online te verkrijgen in de Biggelaarverfwebshop

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.