Paint & Paper Library

Assortiment > Verf > Paint & Paper Library

Kleur met klasse

Wij zijn heel erg blij dat we kunnen aankondigen dat het Londens verf- en behangmerk Paint & Paper Library, wat nieuw is op de Nederlandse markt, nu verkrijgbaar is bij Biggelaar in Breda. Met een pallet van 180 unieke verfkleuren is er genoeg keus.
Paint & Paper Library verf is verkrijgbaar in vijf superieure finishes, waaronder Pure Flat Emulsion; een ultiem zachte, kalkachtige finish. Ook biedt het merk Eggshell (zijdeglans) en Gloss (hoogglans) verf op oliebasis met een laag VOS-gehalte (Vluchtige Organische Stoffen). Paint & Paper Library verf is dé keuze van de interieur professional, gezien de uitstekende vloeibaarheid, gladde afwerking en legendarische hechting aan muren en houtwerk, zowel binnen- als buitenshuis.

De kleurenkaart van Paint & Paper Library is handgemaakt en elk van de 180 kleurenchips is geschilderd in de krijtachtige finish ‘Pure Flat Emulsion’, wat perfect werkt bij het kiezen van kleuren. Het gestroomlijnde, gemakkelijk te gebruiken palet van complementaire kleuren én de uitstekende kwaliteit van de finishes (inclusief de matste emulsieverf), maakt het de eerste keuze van  veeleisende huiseigenaren, interieurontwerpers en architecten.

Collectie

Het assortiment bestaat uit twee paletten, namelijk Architectural Colours en Original Colours. De Architectural lijn is een eenvoudig te gebruiken kleur-op-nummer systeem ontworpen om eenvoudige alternatieve te bieden voor wit. Hierbij is er keuze uit 95 verschillende tinten. Met een kleurverloop van licht naar donker en warm naar koel kan elke tint gecombineerd of individueel gebruikt worden op bijvoorbeeld plafonds, kroonlijsten, muren en houtwerk.  

De Original kleuren zijn een eclectische mix. Deze kleuren kunnen onafhankelijk worden toegepast of als onderdeel van hetzelfde kleurenschema. Deze kleuren zijn geïnspireerd op historische, traditionele en hedendaagse interieurs van over de hele wereld. De gehele collectie van Paint & Paper Library kunnen worden geleverd in vijf verschillende finishes, van ultra-mat tot hoogglans.

Denken aan het milieu

De verfindustrie is niet de meest duurzame industrie en ook het verfmerk is zich hier van bewust. Paint & Paper Library doen er alles aan om de negatieve impact zoveel mogelijk te minimaliseren. De productie wordt volledig in de UK uitgevoerd en ook volgens uitzonderlijk hoge eisen. Voor de verf worden milieuvriendelijke ingrediënten gebruikt.

VRAAG EEN KLEURENKAART AAN

Alle Paint & Paper Library verven zijn vanaf nu ook online te verkrijgen in onze verfwebshop.

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

 

Monochrome

Een elegante collectie van zwarte en witte kleurschakeringen.

Blauwe kleuren

Blauwe kleuren met klasse!

Groene kleuren

Groene kleuren met klasse!

Donkere kleuren

Donkere kleuren met klasse!

Gele kleuren

Gele kleuren met klasse!

Rode kleuren

Rode kleuren met klasse!

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.