Paint & Paper Library Gele en oranje kleuren

Assortiment > Verf > Paint & Paper Library > Gele en oranje kleuren

Geel is perfect voor delen van het huis waar veel activiteit en gezelligheid is. Bij gebruik in de keuken, woon- of eetkamer roept felgele verf energie en vitaliteit op. Van het sensationele, moderne middelsterke geel, Brimstone, tot de meer subtiele warme ondertonen van de Paper Architectural Colours, ons palet omvat gele tinten voor een verscheidenheid aan schema's

We raden aan om de door u gekozen verfkleur ter plaatse te testen. De test potjes van 250 ml zijn hier ideaal voor. Rekening houdend met hoe het licht gedurende de dag verandert. Dit kan u helpen om uw kleurbeslissingen met vertrouwen te bevestigen.

VRAAG EEN KLEURENKAART AAN

Bestel nu uw favoriete verfkleur in onze webshop. Alle kleuren zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. 

  

 

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.