Menu

Paint & Paper Library Groene kleuren

Assortiment > Verf > Paint & Paper Library > Groene kleuren

Comfortabel zittend in elk interieur, zorgen groene tinten voor een evenwichtige rust die doet denken aan het buitenleven. Selecteer de zelfverzekerde Greenback voor een gedempt, vredig schema, of de groene Stable Green, een fantastische keuze voor kasten en voordeuren. Kies uit rijke groene verftinten, gerangschikt per kleurgroep.

We raden aan om de door u gekozen verfkleur ter plaatse te testen. Probeer een sample potje van 250ml om de kleur in een breed gebied te begrijpen, rekening houdend met hoe het licht gedurende de dag verandert. Dit kan u helpen om uw kleurbeslissingen met vertrouwen te bevestigen.

VRAAG EEN KLEURENKAART AAN

Bestel nu uw favoriete verfkleur in onze webshop. Alle kleuren zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.

         

 

 

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.