Sigma

Assortiment > Verf > Sigma

Kent u dat? Een mooi afgerond project, strak in de verf. En dan het moment van trots: ‘Ja, dat ziet er weer prima uit.’ Dát is precies wat Sigma wil bieden aan iedereen die hoge eisen stelt aan professioneel schilderwerk.

Ga je voor het allerbeste resultaat? Mooi geschilderd houtwerk aan de buitenzijde van je woning? Een mooi geverfde wand in je woonkamer?

Dan adviseren wij je om voor professionele verf te kiezen, want dit is goede verf waarmee de schilder ook werkt. Biggelaar Verf in Breda kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen.

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Sigma S2U Allure

Uw houtwerk optimaal beschermd met de Sigma S2U Allure. Klaar voor de komende 10 jaar

Sigma S2U nova Traplak

Sigma S2U Nova Traplak. De keiharde lak met antislip.

Sigma Pearlclean Matt

Maak kennis met Sigma Pearlclean Matt, dé reinigbare matte muurverf .

Verf assortiment Sigma

Sigma Coatings heeft een breed assortiment met kwaliteitsproducten. Voor elke ondergrond en situatie is een oplossing. Hier vind u een overzicht van alle producten.

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.