Sigma S2U Nova Gloss

Assortiment > Verf > Sigma > Sigma S2U Nova Gloss (waterbasis)

 

Hoogwaardige, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met LTA+- technologie.

  • LTA+-technologie beschermt tegen huidvet en slijtage.
  • Uitstekende vloeiing.
  • Lange open tijd.
  • Gemakkelijke verwerking.
  • Kras- en slijtvast.

 

Beschrijving

Sigma S2U Nova Gloss is een hoogwaardige, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met LTA+- technologie. Geschikt voor het voor- en aflakken van hout, afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Dankzij de LTA+- technologie is Sigma S2U Nova Gloss uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. Deze technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. U kunt ook rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten zoals hardheid en krasvastheid.

Kenmerken:

Minimale werktemperatuur: 7 graden celsius
Maximale werktemperatuur: 25 graden celsius
Kan verdund worden: Ja
Klaar voor gebruik: Ja

Bel 076-5225177 of mail info@biggelaarverf.nl uw bestelling door en en wij zetten deze voor u klaar om af te halen. Advies nodig? Laat het weten, wij helpen u graag verder. 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.