Traelyx - naturel lakproducten- Biggelaar

Assortiment > Verf > Traelyx

TRAE LYX STAAT VOOR KWALITEIT

Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om een goede behandeling.

Bel 076-5225177 of mail info@biggelaarverf.nl uw bestelling door en en wij zetten deze voor u klaar om af te halen. Advies nodig? Laat het weten, wij helpen u graag verder, ook tijdens de lockdown.

De samenstelling van TRAE LYX producten is gebaseerd op de wijze waarop men in Scandinavische landen met hout omgaat en dit behandeld. TRAE LYX producten zijn ontwikkeld in high tech laboratoria waar men gefocust is om de kwaliteit steeds te verbeteren en aan te passen aan de actuele milieueisen. Hierdoor zijn de TRAE LYX producten van een zeer hoge kwaliteit. Het testen van TRAE LYX producten in de praktijk is een continu proces.

De verschillende producten en het scala aan kleuren zijn afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker en voldoen aan de actuele trends.

Voor de complete lijn naturel lakproducten voor de ultramatte afwerking van parket, houten vloeren, meubelen én wanden klikt u HIER

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.