Wijzonol

Assortiment > Verf > Wijzonol

Kwaliteitsverf is een investering in je woning. En hoe beter de verf, hoe duurzamer het schilderwerk. Met  de Vakverven van Wijzonol zit je altijd goed.

Welke verf past het beste bij jouw project? Wat ga je verven? Wat is de ondergrond? Wat is de afwerking?

Bel 076-5225177 of mail info@biggelaarverf.nl uw bestelling door en en wij zetten deze voor u klaar om af te halen. Advies nodig? Laat het weten, wij helpen u graag verder, ook tijdens de lockdown.

Wilt u alvast zelf oriënteren, ga dan nu naar de "productzoeker" van Wijzonol. 

 

 

 

 

 

Neem de Wijzonol Dekkend Hoogglanslak, goed voor zo’n 8 jaar* bescherming van je kostbare bezit. Liever iets langer klaar met schilderen? Neem dan Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak met een levensduur van circa 10 jaar*. Of kies voor het beste denkbare:  de nieuwe Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Met een buitenduurzaamheid van circa 12 jaar*, onze beste verf op dit moment.

*De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Daarnaast zijn effecten van verf zoals mat/glans moeilijk over te brengen op een productfoto. Wil je er dus zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag verder.

Wijzotex mat

Makkelijk te verwerken, matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen.

Tuinbeits

Ideaal voor tuin en terras. Een houtbeschermer die zich onderscheidt door een groot vochtregulerend vermogen en lange levensduur.

Badkamermuurverf

Wijzonol badkamermuurverf, een schimmelbestendige muurverf met een zeer hoge dekkracht voor in de badkamer.

Hechtprimer

Uitstekende hechting, universeel overschilderbaar

Interieur lak waterbasis

Sterk, kras- en stootvaste mat, zijdeglans of hoogglans lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Niet vergelend | Snelle droging | Bestand tegen handvet

Interieurlak terpentine basis

Universele, hoogglanslak op basis van alkydhars voor binnen. Minimaal vergelend | Kras- en stootvast | Goed dekkend

Industrielak

Zijde of hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan alkydhars. Kras- en slijtvast | Actief corrosiewerend | Goed buitenduurzaam

Muurverf buiten

Watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf, op basis van acrylaatdispersie voor buiten. Weersbestendig | Zeer goed reinigbaar | Gemakkelijk verwerkbaar

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.