Twinkle Design

Assortiment > Vloerkleden > Jab Twinkle Design

Een waardevolle doorontwikkeling van onze bestseller Twinkle is onze trendgerichte collectie Twinkle Design met drie cut & loop-kwaliteiten. Hun nobele glans en de subtiele tot uitgesproken structuren van pool en lus vullen elk interieur stijlvol en modern aan. Gemaakt van resistent polyamide, alle kwaliteiten zijn perfect geschikt voor zowel de installatie als kamerbreed tapijt maar ook als op maat gemaakt tapijt met paspelranden.

Klik hier voor alle kleuren

Kalahari

Cut & loop ontmoet expressief printdesign in een vintage look. Met zijn opvallende design wordt de kwalitatieve Kalahari een echte eyecatcher in elke omgeving. De extra print op het cut & loop-oppervlak zorgt voor een spannend kleurenspel en een verbluffende diepte.

 

Gobi

Effen en toch met een patroon? De kwaliteit Gobi maakt indruk met zijn indrukwekkende herhalingsgrootte en glinsterende licht- en donkereffect. Met zeven commerciële en veelzijdige tinten krijgt elke kamer een moderne en elegante uitstraling.

 

Puna

Een glinsterende glans en het bijzonder zachte gevoel kenmerken de kwaliteit Puna. Het uniforme cut & loop design heeft een subtiel maar gestructureerd effect en maakt van Puna een universeel product in zowel de particuliere als de contractsector.

 

 

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en trends op het gebied van interieur.